cutting garden bouquet

Zinnia

A few weeks ago, my friend, Juliane, and I went back to the lovely cutting garden to make a pretty bouquet. You can usually find cutting gardens and flower farms in most places and I think it's a great option for brides or anyone throwing a party. Make a field trip out of it by bringing friends and having them help with preparations. 

Cutting garden bouquet zinnia

You can find the recipe for this bouquet and more flower arranging tips over at Project Wedding.

Cutting garden spreewald

I am going to miss this lovely garden in Spreewald! 

Photos: Chelsea Fuss for Project Wedding. Flowers: Arznei- und Gewürzpflanzengarden Burg. Thanks to Juliane for assisting and modeling. Shirt: Mango.

16 comments

  1. I definitely need to make the trip out to this garden! This looks so lovely and all your photos from the Spreewald made me realize how badly I need to explore the areas outside of Berlin! I hope your stay here was great, I am sad we didn’t get to meet up while you were here, hopefully next time!!

  2. Such beautiful flowers! When I get the time i’ll definitely take a trip to a cutting garden. Autumn flowers are such a joy, the colours are amazing!

    Thanks!

    /G

  3. Det finns olika inlägg som finns nära denna, tror jag tar det hänvisas kunde uppleva gjort den här platsen eller artikeln riktigt informativ. Praktisk Målet uttryck detta inlägg är dålig kvalitet. Bara jag kan uttala det faktum att information som ges här var unik, bara för att verkligen göra det mer i närheten av komplett, stödja med tidigare information som kommer att få faktiskt varit bra. De poäng du har berört listas här är viktigt, vilket Låt mig få syn på många av informationen här för att bygga det faktiskt stora för helt nybörjare är här. Många tack för denna information. Egentligen hjälp!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *